OPPLEV DEN ALLER SISTE QUEEN HYLLESTEN MED ÅGE STEN NILEN

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen” vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling som skal presenteres Siden starten har ulike versjoner av "The Show Must Go On" blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen. 

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury. Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye”  låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, "Made in Heaven", som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Om billettypene:
Golden Circle: De beste plassene rett foran scenen! For deg som ønsker å være i hendelsenes sentrum. Her får man virkelig nærkontakt med artistene. Begrenset antall plasser per forestilling.

Meet & Greet:

I jubileumssesongen byr Åge og hans ensemble på noe ekstra. Et eget arrangement for de som vil ha mer! Du får møte artistene og får en lite forsmak på hva kveldens show har å by på. Du får også en goodiebag med suvenirer fra forestillingen. Disse ekstrabillettene kan kjøpes ved å trykke HER