Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent i Russland og på Balkan. 

Er du interessert i historie, politikk og kraftfulle anekdoter er dette foredraget midt i blinken for deg - Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv.

Denne kvelden byr Hans-Wilhelm publikum opp til et foredrag de sjelden vil glemme, og han tar kanskje en trall russisk folkemusikk.

Steinfeld arbeidet som Moskvakorrespondent i NRK i 37 år. Steinfeld var NRK-korrespondent i Moskva i 18 år, og han har vært NRKs korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd. Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen, og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva i 1975. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Hans-Wilhelm Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelenprisen, Peer Gynt-prisen, Narvesenprisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje.